Solglasögon för alla

Vi har ett stort och komplett utbud av solglasögon oavsett om du prioriterar pris eller kvalitet. Alla våra modeller kan fås både med och utan styrka. Vad sägs om ett par klassiska Ray-Ban eller ett par trendiga Polaroid? För dig som vill ha det absolut bästa har vi ett stort utbud av Maui Jim från Hawaii. Du glömmer väl inte att även skydda barnens ögon från den skadliga UV-strålningen?

I solglasögon ligger det mycket mode, men man får inte glömma att det viktigaste med solglasögon är att de skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Skyddar man inte ögonen löper man ökad risk för både gråstarr och problem med gula fläcken när man blir äldre. Alla våra solglasögon är CE-märkta vilket garanterar att de skyddar från solens UV-strålning.

Alla våra solglasögon kan fås med:

– Enstyrke eller progressiva glas
– Med eller utan polarisation
– Drive Wear som är optimerat för bilkörning
– Olika mörkhetsgrad och färg på glasen
– Olika typer av spegeleffekter
– Repskydd och antireflex
– Plast eller mineralglas (riktigt glas)
– Okrossbara glas (Polykarbonat och Trivex)
– Extra kurviga glas för sportglasögon
– Olika tunnhetsgrader på glasen

Polaroids väldigt prisvärda solglasögon kostar från 240 kr (polariserat glas ingår). Vill man ha med styrka har vi bra paketpriser både från Rodenstock och Smart Specs, kompletta solglasögon med en styrka från 950 kr och progressiva från 2800 kr (repskydd ingår).

Vi har även clip-on och flip-up som man sätter på sina vanliga glasögon. Det allra senaste är en variant av solglasögon som man har ovanpå sina vanliga glasögon och som skyddar mot sidoljus. Dessa kallas Biocovers och är gjorda av miljövänlig plast byggd på ricinolja istället för fossila oljor vilket passar in i dagens eco trend. Även Polaroid har utanpå-glasögon som kallas fitovers.

När det gäller sport och solglasögon krävs ofta speciallösningar, kom in till oss så kan vi berätta mer. Vi har hjälpt kunder med lösningar för t.ex. golf, orientering, simning, dykning och skytte.

Vi har ett stort utbud av solglasögon från Ray-Ban, Maui Jim, Rodenstock, Polaroid, Cebé och Bolé. Vi kan även beställa hem modeller efter önskemål med snabba leveranser.

Välkommen in!