Medoptik Legitimerad optiker erikslund Västerås

Medoptik, din lokala optiker i Västerås. Företaget drivs av syskonen Peter och Karolin Vetterskog, båda legitimerade optiker. Välkommen till oss.

Måndag – Fredag: 10-18
Lördagar: 10-14
Söndagar: Stängt

Din familjära optiker i
Västerås. Vi finns på ICA Maxi Erikslund.

Medoptik grundades av syskonen Peter och Karolin Vetterskog, båda legitimerade optiker i Västerås med optikerexamen från Karolinska Institutet och S:t Eriks Ögonsjukhus. Efter att ha arbetat flera år i de större kedjorna, som Specsavers, Synsam, Synoptik i både Sverige och Norge, öppnade de i december 2011 Medoptik, en personlig och familjär optiker på ICA Maxi Erikslund i Västerås. På senare år hjälper även deras far Kurt till som specialistläkare. Målet är att vara bäst på synundersökning och ögonhälsa samt ha kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Välkommen till din familjära optiker i Västerås.

– Leg. optiker Vetterskog

Vill du boka tid för synundersökning?

Glasögon

Som optiker i Västerås har vi ett brett utbud av glasögonbågar, tyska handgjorda bågar i vintagestil som har sin egna historia, trendiga italienska bågar, kända märkesbågar, enkla stilrena m.m. Det viktiga för oss är att ha stilar som passar alla och att det är bra produkter till bra priser.

Synundersökning

Vår styrka är grundliga synundersökningar och ögonhälsa. I vår synundersökning ingår alltid kontroll av ögonbotten för att utesluta sjukliga förändringar, något få optiker i Västerås och hela landet erbjuder. Vi värnar om synen och vill ge dig som kund en grundlig kontroll av synen och dina ögons hälsa.

Kontaktlinser

Har du kontaktlinser sedan tidigare kan du förutom att göra dina kontroller hos oss även få möjlighet att prova nyheter. Vi håller oss ajour med senaste nytt bland kontaktlinser för att du som kund ska bli så klarsynt som möjligt. En bra service tycker vi som den personliga optikern i Västerås. Har du aldrig haft linser hjälper vi så klart till!

Optiker, men också läkare!

Vi hjälper dig med synintyg för både vanlig och tung trafik.

Handla online

På Medoptik.se handlar du enkelt tillbehör till dina glasögon och linser. Dygnet runt.

Leverans

Vi levererar ditt paket var du än bor i Sverige med snabb leverans.

Hämta i butik

För dig som bor i närheten kan du välja att hämta dina varor i butiken.

Enkel betalning

Vi erbjuder enkel och smidig betalning på medoptik.se genom Payson.