Medoptik Legitimerad optiker erikslund Västerås

Medoptik, din lokala optiker i Västerås. Företaget drivs av syskonen Peter och Karolin Vetterskog, båda legitimerade optiker. Välkommen till oss.

Måndag – Fredag: 10-18
Lördagar: 10-14
Söndagar: Stängt

Synundersökning i Västerås.
För dina ögons skull.

Det som skiljer Medoptik från andra optikerbutiker är vår synundersökning i Västerås. Det är en omfattande och grundlig synundersökning av synfunktioner, ögontryck samt en medicinsk bedömning ögonbotten. Vid behov har vi även utrustning och kan göra synfältsundersökningar.

De vanligaste ögonsjukdomarna kan botas eller bromsas, om de upptäcks i ett tidigt stadie dvs. innan man själv märker något. När man själv märker att synen har förändrats har det redan skett skador på synen och då kan den inte repareras. Alla synförändringar är dock inte sjukliga.

Vårt mål är att vara bäst på synundersökning i Västerås och hela Västmanland. Vi värnar om synen och vill ge dig som kund en grundlig kontroll av synen och dina ögons hälsa.

Läkarintyg för körkort med högre behörighet

Som enda optiker kan Medoptik – ICA Maxi Erikslund erbjuda både Syn- och Läkarintyg vid ett och samma besök. Korta väntetider tack vare att vi har egen läkare i butiken regelbundet. Allt registreras elektroniskt, inga blanketter behövs.

Boka synundersökning i Västerås

Synintyg för alla behov

Vi utför synintyg för alla behov. För det mesta kan vi ta det på drop-in, glöm inte att ta med en giltig legitimation. Självklart kan du också boka tid för synundersökning i Västerås.

Bekymmer med torra ögon?

Torra ögon kan ge problem med att ögonen svider, rinner, ger dimsyn m.m. Vi har kunskapen och kan hjälpa till, boka en tid för synundersökning och berätta om dina problem.

Ögonhälsa

Dålig syn orsakas ofta av synfel, men ibland kan det vara p.g.a. ögonsjukdomar. Hos oss får du alltid en grundlig undersökning av din ögonhälsa när du gör en synundersökning. Vi kan upptäcka ögonsjukdomar långt innan du själv märker av de. Tack vare vårt breda kontaktnät av ögonläkare kan vi hjälpa till med snabba remisser om så krävs.